Negyven éve, csak szabadon…

A Velencei-tónál fesztiválozik az EFOTT. Zene, kultúra, gasztronómia, turisztika és sport – ezt a kombót nyújtja az EFOTT a fárasztó tanév vagy munkahelyi félév kiheverésére, programdús szabadidőtöltésre. 2015. július 14-19. között Velencén eresztheti ki mindenki a gőzt. A negyven éve fiatal fesztivál nyitásáról Ganxsta Zolee és a Kartel, zárásáról pedig egy gigantikus szülinapi show gondoskodik majd. És közte…

efott_badge_képre_kicsi

…a fesztiválozók a Velencei-tó partján ejtőzve szakadhatnak el a hétköznapoktól, és gyűjthetnek új élményeket például kipróbálva a különböző vízi programokat (vízilabdától a vízifocin át a sárkányhajózásig). Idén rekord-látogatószámra készülve mind a helyszín területét, mind a kempingét 40%-al növelték meg a szervezők, így minden eddiginél nagyobb területet foglalhatnak be az efottozók.

…A bulizni vágyók 12 zenei helyszín közül válogathatnak. A fesztivál egyből egy igazán ütős koncerttel, a 20-ik szülinapját ünneplő Ganxsta Zolee és a Kartellel, valamint vendégzenészeikkel veszi kezdetét, majd a következő napokon feltűnnek az olyan hazai kedvencek, mint a Punnany Massif, a Brains, a PASO, a  Quimby, a Wellhello és az Anna and the Barbies. A nemzetközi mezőnyt idén DubFX, Borgore és Otto Knows képviseli majd. Szombaton pedig egy négy órás szuperkoncerttel zárul a „nyaralás”, ahol furcsa párosok (egykoriak és maiak mixelve) elevenítik majd fel az elmúlt negyven évet.

…az aktív kikapcsolódásra vágyók számos sportprogramból válogathatnak, így kipróbálhatják a teqballt, a buborékfocit és vívást, de eleve tornával kezdhetik a napot is. Sőt a bringások a Tekerj az EFOTT-ra! keretin belül kedvenc járgányukkal is érkezhetnek. Emellett lesz color party, lovaskocsis túra, borkóstolás, gasztrofalu nótakaraokéval és kézműves hamburgerekkel, valamint mai filmeket felsorakoztató kertmozi is.

EFOTT

Csak szabadon…